Booking.com
коефициент
8.9

Курортен комплекс “Св. Св. Константин и Елена” се намира на 8 км северно от гр. Варна и е първият официално обявен български черноморски курорт. Като един от най-известните и красиви български курорти. той предлага отлични възможности за почивка сред тишина и спокойствие.

Хотел Атлант се намира в западната част на к. к. “Св. Св. Константин и Елена” и е само на 190 м от плажа. Хотелът е с централен климатична система, автоматична телефонна централа, WI-FI интернет и ТV мрежа, асансьор, целогодишно на Ваше разположение са 28 двойни стаи, 6 апартамента и един VIP апартамент. Модерното им и стилно обзавеждане, съчетано с топлите и нежни тонове на интериора, Ви предразполагат за истинска и пълноценна почивка. Във вътрешния двор на хотела се намира басейн с лековита минерална вода с температура 28°C, извираща наблизо от дълбочина 1800 м.

На 22.05.2005 година хотел Атлант прие своите първи гости и от този момент им предоставя максимум комфорт, удобство и забавление.Тук можете да се насладите на спокойствие и отлични условия за незабравима ваканция.

Хотел Атлант предоставя отлични възможности за почивка на духа и тялото.

Често задавани
Въпроси и отговори

За да Ви спестим "въпросителните" които Ви идват наум, още преди да сте направили своята резервация, сме подбрали едни от най-честите въпроси от които се интересуват нашите гости. Вижте и техните отговори:

Виж всички